Мъж открадна инструменти от вила, беше заловен от полицията, а

...
Мъж открадна инструменти от вила, беше заловен от полицията, а
Коментари Харесай

Рецидивист обра вила, арестуваха го, а после я подпали

Мъж открадна принадлежности от вила, беше хванат от полицията, а след освобождението му се върнал и запалил постройката.

За този парадокс алармира првд Нова телевизия журналистът Борислав Петров, станал жертва на безочлив нарушител.

Журналистът с доста обич построил дребна дървена виличка в Искърското дефиле покрай Лъкатник. Там на чист въздух измежду природата почивали с жена му.

" На 23 септември, забелязах неналичието на инструментите, които в действителност не са толкоз скъпи - към 150 - 200 лева. Първаначално взех решение да не се разправям, само че след това счетох, че такива работи в страната не могат да се случват. Пуснах тъжба, тъй като е редно в тази страна нещата да се случват, както би трябвало. В полицията си свършиха работата и задържаха индивида. След неговото освобождение, моята къща беше подпалена. Хората от селото обаче се опасяват от този човек. Това не е първият му случай на закононарушение. Мъжът е рецидивист за обири ", описа Борислав Петров.

Срещу него имало още 2 каузи, които били обединени с това на пострадалия.

Той персонално разпитвал хората в селото за този човек. Когато споменавал името му те свеждали очи. Изпитват боязън, споделя журналистът.

Петров е абсалютно сигурен, че точно този човек е запалил вилата му.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР