Мъж от южния испански град Гранада предприе крайна и доста

...
Мъж от южния испански град Гранада предприе крайна и доста
Коментари Харесай

Мъж отряза единия си тестис заради недоразумение

Мъж от южния испански град Гранада предприе последна и много мъчителна мярка, с цел да избегне "влизането си в пандиза ".

До решението да отреже единия си тестис мъжът стига, откакто получава позвъняване от локалния полицейски сектор, където е привикан за подписването на няколко документа. Вместо това обаче мъжът остава с неверното усещане, че би трябвало да се яви в полицията и оттова да бъде вкаран в пандиза.

За да избегне решетките, мъжът отрязва единия си тестис, само че заради мощното кръвотечение съумява да се обади в полицията, където до минути идват униформени чиновници от Гражданската армия, които съумяват да овладеят кървенето до идването на медицинския екип.

Американец кастрира доброволец, срещнат във фетишистки уебсайт за евнуси

Според лекари мъжът е бил същински щастливец, че полицията е пристигнала в точния момент, с цел да му окаже първа долекарска помощ и на процедура да избави живота му.

Инцидентът е от края на май, само че едвам в този момент добива медийна известност в Испания и полицията употребява случая, с цел да предизвести жителите постоянно, когато имат някакви неясноти, да питат, а не да подхващат сходни стъпки, които биха могли да бъдат с цената на здравето или живота им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР