Мъж от Враца е в тежко състояние, след като хвърчаща

...
Мъж от Враца е в тежко състояние, след като хвърчаща
Коментари Харесай

Мъж е в тежко състояние след вчерашния ураган във Враца

Мъж от Враца е в тежко положение, откакто хвърчаща ламарина от покрива на бившето кино „Коларов“ е паднала върху него поради мощния вятър.

Пострадалият е настанен нощес в „Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда“ в София, оповестиха от лечебното заведение. Мъжът е с тежка черепно-мозъчна контузия и прорезни рани. Преведен е в клиниката по неврохирургия. Мъжът е в тежко, само че устойчиво положение, като остава под дейни лекарски грижи.

В ранния следобяд през вчерашния ден по време на ураганния вятър, който вилня във Враца, трима души пострадаха от падащи предмети. Още двама души бяха признати с пострадвания откакто част от витрините на магазини в центъра се посипаха по тях. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

От полицията допълниха, че повода за обърнатите ТИР-ове и микробус на Е-79 от през вчерашния ден също е отговорна стихията.

Враца стартира да се възвръща от провалите, нанесени от ураганния вятър, който удари със скорост от над 115 км/час. Работници от общинското дружество БКС разчистват парчета в центъра на града и крайните квартали, оповестява.

Според предварителни оценки, нанесените вреди надвишават няколко стотици хиляди лв., само че занапред комисия от общинската администрация ще прави оценка провалите.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР