Мъж от врачанско село е отвлечен и изведен от България

...
Мъж от врачанско село е отвлечен и изведен от България
Коментари Харесай

Отвлекли мъж, за да проси в чужбина

Мъж от врачанско село е похитен и изведен от България за милостиня. В това са уверени околните му. Преди да изчезне безследно, мъжът е принуждаван да проси в Италия. Върнали го в страната ни без никакви документи. Мариус Петков се търси от Интерпол, към този момент без резултат. Това описа в ефира на Нова телевизия щерка му Нели Николова.

Той е на 60 години, неработоспособен, без два крайници. Изчезнал е през 2016 година. „ В неговото положение той не е кадърен да работи нещо друго. За това считам, че е отпътувал точно с тази цел. По-рано отново е заминавал за милостиня. Лично той ми го споделя. За последно на 16 септември 2016 година се чухме с него. Тогава ми сподели, че е на ферибота във Видин и ще отпътува някъде, само че не знае къде. След това изгубихме контакт. Седмица по-късно телефонът му не съществува”, описа Нели Николова.

Бездомник аргументи огромна жп повреда в Белгия

От полицията обяснили на околните на Петков, че той е тръгнал за чужбина с още 7 души от ромски генезис. Те са от Монтана. Проведени са разпити на въпросните лица. По техни данни възрастният мъж е видян за финален път на едно от летищата в Париж и разполагал с 40 евро.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР