Мъж от Велико Търново вече четири години живее с куршум

...
Мъж от Велико Търново вече четири години живее с куршум
Коментари Харесай

Тихомир вече 4 години живее с куршум в мозъка след пиянска свада

Мъж от Велико Търново към този момент четири години живее с патрон в главата. Той го получил при пиянска кавга и оживял след прекараната кома и заплаха за живота, а през днешния ден желае рекордния половин милион от душманина си.

На 14 декември 2013 година Тихомир Иванов се прибирал към къщи с другари, откакто преди този момент са посетили заведение и са се забавлявали. Малко след среднощ на ул. „ Охрид “ във Велико Търново компания се разминала с мъж и жена. Това са някогашният боен Александър Кънев и приятелката му. При разминаването Кънев се обръща към непознатата компания и на висок звук ги пита дали не приказват нещо за приятелката му. Развеселен от изпития алкохол Тихомир взема решение да се заяде с него и му споделя: „ Да приказваме и какво от това? “ Между двамата мъже избухва скандал, който прераства в всеобщ пердах. Кунев е повален на земята, само че съумява да се изправи. За да форсира мъжете, нахвърлящи се върху него, той извиква, че е служител на реда и има револвер. Това обаче не стопира Тихомир, който хуква след него да го гони. Тогава, с цел да се избави от нова порция пердах, Александър вади от чантичката си револвер и стреля – първо 2-3 пъти в земята, а по-късно и на месо, написа „ Телеграф “.

Куршумът улучва Тихомир в главата и той пада на земята. Когато вижда какво е сторил, той мощно уплашен насочва оръжието към главата си и още веднъж натиска спусъка. Двамата ранени са откарани в търновската болница, където в продължение на седмици лекарите вършат чудеса, с цел да ги върнат към живота.

Днес те и двамата за благополучие са живи, а наказателното произвеждане против стрелецът Александър е завършило с мнение за изправянето му на съд. Обвинението против него е за опит за ликвидиране. Самият Тихомир през днешния ден споделя, че не си спомня съвсем нищо от онази нощ. Помни единствено, че е бил с двамата си другари Иван и Тунай в заведение. След това излезли да си тръгнат и оттова нататък спомените му се губят.

Дълго време откакто излязъл от комата, той си мислел, че е станал жертва на автомобилна злополука. Днес към този момент знае каква е истината. Въпреки няколкото направени тежки животоспасяващи интервенции лекарите не съумяват да извадят патрона, затънал надълбоко в мозъка на Тихомир, и към този момент четири години той си живее с непознато тяло в главата. Признат е за 80% неработоспособен и живее с 200 лева пенсия. Признава, че от време на време се усеща доста зле, боли го главата у губи памет и възприятие за действителност. Сега откакто знае, че индивидът, който се е опитал да го убие, ще бъде изправен на съд, Тихомир декларира, че ще желае половин милион лв. обезщетение за претърпените неимуществени вреди, болки, страдалчество и влошеното си здравословно положение.

„ Този човек унищожи живота ми. Искам заслужено наказване за него от съда “, приканва Тихомир, индивидът с патрон в главата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР