Мъж от Тексас е влязъл в съседната къща с пушка

...
Мъж от Тексас е влязъл в съседната къща с пушка
Коментари Харесай

Мъж уби петима души в Тексас

Мъж от Тексас е влезнал в прилежащата къща с пушка и е почнал да стреля по съседите си, убивайки 8-годишно дете и четирима други в къщата , откакто фамилията го помоли да спре да стреля в двора си, тъй като се опитвали да спят, оповестиха управляващите, представени от Асошиейтед Прес..

Шерифът на окръг Сан Хасинто Грег Капърс сподели пред кореспонденти на мястото на случая, че управляващите към момента търсят 39-годишния Франсиско Оропеза след нощната пукотевица в град Кливланд, на към 45 благи северно от Хюстън.

" Всички, които бяха убити, бяха убити от врата нагоре, съвсем като екзекуция ", сподели Капърс по време на предходна конференция на мястото на случая.

Шерифът добави, че в къщата живеят 10 души и че никой различен не е ранен. Той сподели, че две от жертвите, за които се счита, че са от Хондурас, са открити да лежат върху две деца вътре в къщата.

" Жените от Хондурас, които лежаха върху тези деца, са го създали, с цел да ги защитят ", съгласно Каперс, който сподели, че общо три окървавени деца са открити в дома, само че те са били невредими и след обзор в болничното заведение са били освободени.

Капърс сподели, че други двама души са прегледани на място и също са освободени.
 9 ранени при пукотевица след бал в Тексас
9 ранени при пукотевица след бал в Тексас

Ранените не са с заплаха за живота

Конфронтацията последвала молба от хора от фамилията, които се доближили до оградата и помолили обвинения да спре да стреля, сподели Каперс. Заподозреният отговори, като им сподели, че това е негова благосъстоятелност. Шерифът добави, че един човек в къщата е съумял да направи видеозапис на обвинения, който се доближава до входната врата с пушката.

Три от жертвите са дами. Сред убитите са още мъж и дете. Имената им не бяха обявени. Каперс сподели, че жертвите са на възраст сред 8 и към 40 години.

Властите са били в дома на обвинения малко преди случая. " Полицаи пристигнаха и разговаряха с него за това, че е стрелял с револвер в двора си ", сподели той.

Каперс сподели, че някои от хората в къщата преди малко са се преместили от Хюстън по-рано през седмицата, само че той не знае дали възнамеряват да останат там.

Съединени американски щати означават безспорен антирекорд за всеобщи убийства тази година, с минимум 18 стрелби от 1 януари насам, с по четири или повече жертви. Насилието е провокирано от редица претекстове: убийства-самоубийства и домашно насилие; групово отмъщение; учебни стрелби и отмъщения на работното място.
 Четирима души бяха убити при всеобща пукотевица в Алабама
Четирима души бяха убити при всеобща пукотевица в Алабама

Най-малко 20 души са ранени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР