Мъж от Тексас е арестуван, след като майка на 2 деца в Охайо е отвлечена, намерена застреляна в Тенеси

...
Мъж от Тексас е арестуван и обвинен във връзка с
Коментари Харесай

Мъж от Тексас е арестуван и обвинен във връзка с отвличането и убийството на 18 август в Синсинати, майка на две деца, според местните власти .

Ланс Милър, 32, е изправен пред обвинения в укриване на тежко престъпление, злоупотреба с труп и беглец от правосъдието от Тенеси, в допълнение към обвинения в убийство и отвличане от Охайо, във връзка с 36- смъртта на годишната Кейтлин Линч.

"Тя беше много любяща и грижовна майка... И това, което го прави толкова трагично [е], че тези две малки момиченца ще трябва да продължат без нея," Бащата на Линч, Дан Линч, каза пред Fox News Digital. „Тя беше много решително момиче. Знаеше какво иска и преследваше нещата по свой собствен начин.“

По-възрастният Линч каза, че дъщеря му има диплома по наказателно правосъдие и се интересува от работата в полицията и системата на наказателното правосъдие като цяло. Той вярва, че тя е работила като помощник-юрист по време на смъртта си.

Детективите са казали на семейството на Линч, че 36-годишният се е срещнал с Милър „онлайн“ и е описал ситуацията на запознанствата им като „ново“, каза Дан Линч. Около три седмици преди убийството, Милър очевидно е отишъл с кола до Синсинати от Тексас, за да се „премести“ при Кейтлин, каза баща й.

В изявление, споделено на страница на GoFundMe за Линч, озаглавена „В памет на Кейтлин“, нейното семейство каза, че „са в пълно невярване, че това се е случило с нашата Кейтлин.“

„Всеки, който познаваше Кейтлин, знаеше как много обичаше да бъде майка на двете си красиви дъщери и как винаги беше готова да подаде ръка. Тя беше забавна, красива, решителна и ще липсва много на всички", казаха те.

The GoFundMe също така казва, че Линч е познавала Милър, за който се твърди, че я е застрелял в колата й, след като двамата са се скарали и я е оставил да „умре на пътническата седалка“, преди да излети и да поведе полицията в преследване в различни щати.

„Да поставиш тялото [на Кейлин] на пътническата седалка и да го закараш до Тенеси… Искам да кажа, това е само едно болно кученце“, каза Дан Линч.

Първоначално полицията в Синсинати отговори доклади за стрелба на блок 2800 на Темпъл Авеню и установиха чрез своето разследване, че Милър вероятно е отвлякъл Кейтлин, след като я е застрелял и е избягал от щата.

На 19 август властите в Тенеси издадоха Бъдете нащрек (BOLO) сигнализира и получи информация, че Милър пътува на запад през щата, според службата на шерифа на окръг Уилсън.

Заместник Джеси Паради се свърза с Милър, докато той шофираше и активира аварийните си светлини, в който момент „превозното средство потегли с висока скорост“, се казва в прессъобщение от офиса на шерифа. Последва преследване през окръг Уилсън и властите в крайна сметка успяха да спрат Милър в окръг Читъм, след като служителите надуха гумите му.

„При задържането на шофьора, който беше идентифициран като Ланс Милър, имаше починал жена също е присъствала в превозното средство", каза офисът на шерифа.

Милър е бил под гаранция в Оклахома, след като се предполага, че е водил полицията при преследване на 31 юли, според FOX 25 Оклахома Сити.

< p>Щатската полиция на Оклахома обвини Милър в нарушения на отворени контейнери, DUI, застрашаване при избягване на полицията и неразрешено използване на превозно средство, съобщи FOX 25.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР