Мъж от Търговище се опита да пренесе голямо количество хероин

...
Мъж от Търговище се опита да пренесе голямо количество хероин
Коментари Харесай

Извадиха 71 пакета хероин от лека кола на Дунав мост

Мъж от Търговище се опита да придвижи огромно количество хероин през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Русе. Подробности по случая дадоха през днешния ден от Окръжната прокуратура, съобщи кореспондентът на БГНЕС от крайдунавския град.
Окръжният прокурор на Русе заяви, че автомобилът, който е бил селектиран за щателна инспекция от митническите чиновници, се опитал да премине границата през вчерашния ден към 14:00 часа. В него са били открити 71 пакета с хероин, които са били укрити във фабрични кухини, намиращи се под седалките, пригодени с оловни капаци със заключващи устройства. Намереният опиат възлиза на 1 435 000 лв..
Шофьорът на автомобила, в който има опиат е 35-годишен български жител, живеещ в Търговище. Той е бил осъждан 3 пъти – първият и вторият път за причиняване на телесни повреди на други жители, а третият – за шофиране след приложимост на алкохол.
Мъжът е арестуван с прокурорско разпореждане за 72 часа, като следва да му бъде повдигнато обвиняване. Заедно с него в колата е имало и различен човек, само че все още няма задоволително доказателства за съпричастността му към трафика на опиати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР