Мъж от София на възраст между 26 и 35 г.

...
Мъж от София на възраст между 26 и 35 г.
Коментари Харесай

Плащанията онлайн също могат да бъдат защитени

Мъж от София на възраст сред 26 и 35 година е най-честият консуматор на българския цифров портфейл iCard. Почти всяко второ негово деяние с картата е заплащане онлайн – главно посредством iCard Virtual Visa и iCard Visa Debit, относително постоянно заплаща и на ПОС терминал – с iCard Visa Debit и безконтактно с телефон.

Мъжът от София употребява цифровия си портфейл всеки ден за извършване на покупки на лафки, в хранителни магазини, за заплащане в заведения за хранене и питейни заведения. Приблизително 40% от заплащанията му са в супермаркети, 8% - в заведения за хранене и други места за хранене, а в 7 на 100 от случаите – за профилирани услуги. По отношение на онлайн заплащанията, той е най-активен в събота.

Това е един от присъщите потребителски профили на най-активните ползватели на цифровия портфейл iCard. Данните демонстрират, че мъжете са по-отворени към цифровите технологии и употребяват цифровия портфейл 3 пъти повече от дамите. По отношение на възрастта, с увеличението на възрастовата група, известността и потреблението на цифровия портфейл понижават, само че все пак продукта има своите правилни фенове и измежду представителите на третата възраст. Териториално, модерните разплащания са най-разпространени в столицата, в Пловдив, Варна, Благоевград, Бургас и Русе.

За да се усещат сигурни всички тези консуматори, iCard доста скоро ще добави нова услуга в цифровия портфейл, която адресира страховете на потребителите свързани със сигурността. Става дума за нов вид застраховка, която ще може да бъде закупена непосредствено в приложението и носи името iCard Guard. Тя има разнородни покрития, свързани със сигурността на персоналните данни и тази при покупки онлайн и на ПОС терминал. Застраховката ще бъде годна в целия свят. Размерът на покритията ѝ зависи от определения проект, който може да бъде сребърен, златен или платинен. Най-евтиният проект е 25,70 лева на година, а най-скъпият – 37,90 лева И трите покриват идентични застрахователни събития, само че с размер на покритието до лимита на определения проект. При загуба или кражба на персонални документи, портмоне или чанта, всеки консуматор, който си е закупил застраховка iCard Guard преди настъпване на събитието, може да си възвърне сумата за покупка и издаване на нови. Застраховката обезпечава и отбрана и възобновяване на средства за покупка през интернет или на място в търговски обекти за интервал от 90 дни, когато закупената движимост би трябвало да се размени или ремонтира след кражба, злополучие или вреда. При случаи на кражба на идентичност се възвръщат разноските за отбрана в съда, разноски за интервала, в който лицето не може да работи, разноски зародили в резултат на кражбата и други iCard Guard включва даже събития като обир директно след изтегляне на пари от банкомат – изтеглените средства в този миг, се възвръщат по застраховката. Друго покритие обезпечават възобновяване на разноски при непозволено потребление на платежна карта, при положение, че е била открадната.

iCard от няколко месеца предлага застраховка „ Помощ при пътешестване “, която може да се употребява по време на ваканции и служебни пътувания отвън страната. Застраховката се споделя iCard Traveler и покрива разноски за здравно лекуване и Асистанс услуги отвън страната на непрекъснато местожителство. Те могат да бъдат незабавни повиквания, превозване до България, търсене и избавителни интервенции в мъчно налични региони и други Тази застраховка покрива разноски за закъснение на багаж при пътешестване със аероплан отвън страната на престояване повече от 4-ри часа, като следователно се възвръщат разноски за закупуване на извънредно нужни персонални движимости, храна и безалкохолни питиета. Застраховката има покритие и за случаи на закъснение на полет повече от 4 часа. Покрити са още обстановки на анулирано пътешестване, което е годно в случаите, при които неосъщественото пътешестване е поради здравословни проблеми на застрахованото лице, естествено злополучие, закононарушение или кражба на документи. iCard Traveler включва и персонална отговорност към трети лица, гибел вследствие на акцидент или трайна загуба на работоспособност, загуба, кражба или щета на багаж и кражба при банкомат. Цената на застраховката се заплаща еднократно и зависи от дестинацията на пътуването – дали е в Европа или отвън нея, какъв брой дни ще продължи, като максимумът е 180, както и какъв брой лица ще са включени в покритието – може да се застраховат и спътници на ползващия услугата. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР