Мъж от Смолян едновременно остана приятно и неприятно изненадан от

...
Мъж от Смолян едновременно остана приятно и неприятно изненадан от
Коментари Харесай

Непознати с добър жест към мъж в Спешното в Смолян, докато медици крещят

Мъж от Смолян по едно и също време остана прелестно и неприятно сюрпризиран от локалното Спешно. Добро усещане на Марио Куцев е направило на отзивчивостта на непознатите хора в поделение, а неприятно отношението на медиците.

" Днес бях в спешна помощ в смолянската болница. Докато чакахме, ожаднях и единственото място от където можех да си купя вода бяха вендинг машините до защитата, които са със стотинки, само че аз такива нямах и попитах майка ми и сестра ми дали им се намират, само че и те нямаха! Познайте какво се случва? Напълно непозната жена и чужд мъж незабавно ми предложиха по 2 лв.. Не ги взех, само че ми стана толкоз хубаво. Забравих даже и грубото отношение на медиците, видях добротата в тези хора. Благодаря ви и дано Господ ви оказва помощ ", споделя Куцев.

Малко преди този момент мъжът разкрива, че е видял " извънредно арогатно отношение на медиците " към чакащите за помощ.

" Те крещяха на хората. Един татко с малко дете, което е било с кърлеж на главата, ще бъде признато. индивидът напряко съжали, че попита ", показва Куцев.

Смолянчани приветстваха положителната постъпка на непознатите хора, а множеството от тях се съгласиха за отношението на лекарите. Някои въпреки всичко поддържаха медиците.

" Преди седмици бях в незабавното на Смолян с дребния ми наследник и отношението, държанието на лекари и сестри, цялата обстановка беше извънредно блага, деликатна и грижовна. Може би има дни и дни, лекари и хора, не е редно да има като вашия случай, само че моите усещания са напълно други и държа да ги изкажа, тъй като екипът, който ни посрещна, го заслужва ", прецизира Радостина Х.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР