Мъж от Северозапада, мастурбирал пред погледите на невръстни деца, бе

...
Мъж от Северозапада, мастурбирал пред погледите на невръстни деца, бе
Коментари Харесай

Посред бял ден! Перверзник лъскал бастуна пред погледите на деца във Вършец

Мъж от Северозапада, мастурбирал пред погледите на невръстни деца, бе изправен на подсъдимата пейка, научи организация BulNews.
Случката е от 12 септември предходната година, само че едвам в този момент 59-годишният перверзник бил изправен пред районния съд в Берковица, където да дава отговор за скандалната си постъпка. От документите по делото излиза наяве, че във въпросния ден към 14 часа С.П., от курортния град, е отишъл в парковата зона на Вършец. В парка той си свалил гащите, извадил своето мъжко достолепие и почнал да лъска пред погледите на деца, които си играели там.
Пред магистратите мъжът декларирал, че не е мастурбирал, а преди този момент е пил бира и решил да се „ облекчи” в парка, с цел да не търси тоалетна. Той твърдял, че в същото време се появил мъж, който му изискал пари, с цел да не го издаде какво прави. Малко по-късно пристигнал и различен човек, а след него на мястото пристигнали и служители на реда.
Свидетелите на грозната панорама обаче са безапелационни, че С.П. не се е облекчавал, а е мастурбирал наоколо до децата.
След като изслушали страните магистратите решили, че няма значение дали е уринирал или мастурбирал за укоримостта на дейностите му. Имало значение единствено за размера на наказването.
Поради тази причина С.П. бил осъден с санкция в размер на 100 лв. по указа за битка с дребното безчинство. Решението може да се апелира пред окръжния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР