Мъж от Северна Каролина получи най-хубавия пътуване в живота си,

...
Мъж от Северна Каролина получи най-хубавия пътуване в живота си,
Коментари Харесай

Частно парти в небето: Пътник се похвали с необичаен подарък след 18 часа закъснение на полета

Мъж от Северна Каролина получи най-хубавия пътешестване в живота си, като бе награден с цял самолет единствено за себе си, откакто първичният му полет закъсня с 18 часа, предава NYPost.

Фил Стрингър e единственият пасажер, който се появqва на изхода, когато дълго отлаганият му полет от 6:20 ч. сутринта от Оклахома Сити до Шарлот, Северна Каролина, най-сетне излетява малко след среднощ.

Самотният пасажер споделя пред Insider, че се чувствал извънредно, тъй като предиздвикал екипажа на American Airlines да се лети единствено поради него - само че стюардесите се забавлявали и скоро трансформирали обстановката в " частно празненство " в небето , което Стрингър снимал и разгласил в TikTok.

" Когато си купиш всички билети за самолета, с цел да не се постанова да се занимаваш с хора ", написа Стрингър в TikTok. " (Шегувам се, самолетът закъсня с 18 часа и всички останали се отказаха) ".

 

Видеото, което има повече от 15,4 милиона гледания, демонстрира по какъв начин стюардесите се надсмиват и се радват една на друга, до момента в който извършват наложителните известия и демонстрации за аудитория от един човек.

Съобщава се, че те приключват известията си по високоговорителя с " И да, Фил, това известие е единствено за теб ", споделя Стрингър пред Insider.

Пътникът разказал на изданието, че в началото помислил, че е просрочен за качване, когато не видял никой различен да се реди на опашка пред изхода му.

" Отидох до изхода и там нямаше никой. Попитах: " Момчета, всички ли към този момент се качиха на борда? ", сподели той.

Стюардесата " беше като: " Не, скъпи, ти си единственият пасажер ", сподели той.

Той сподели, че се е опитал да смени полета си няколко пъти без триумф и е прекарал 18 часа в очакване на летището, тъй като е трябвало да се прибере вкъщи, с цел да се върне на работата си като основен действен шеф на брокерска компания за недвижими парцели.
               

" Извиних се към 400 пъти ", сподели Стрингър, че е единствената причина личният състав да бъде извикан толкоз късно.

Той получи безвъзмезден пропуск за първа класа и частно празненство с екипажа за това, че полетът е бил единствено за него.

" Те малко ме дразнеха, като: " Наистина, братко, не можа ли да си тръгнеш няколко часа по-късно? " - прибавя той съгласно изданието.

След като полетът към този момент бил в ход, кошмарното забавяне на Стрингър се обърнало, защото той си избрал места в първа класа и първокласно обслужване с храна и питиета.

" Вярвам, че отношението ти дефинира твоята дестинация ", сподели Стрингър. " Да, беше гнусен ден. Никой не желае да стои 18 часа на летището, само че в случай че имаш позитивна настройка, можеш да превърнеш нещо в доста занимателно. "  

Той сподели, че са прекарали целия полет, разговаряйки, шегувайки се и смеейки се един с различен.

Рекламният частен полет приключил с групово селфи на екипажа и техния ВИП пасажер, а Стрингър разменил номера със чиновниците на самолетната компания.

Много стюардеси обявиха, че обслужването на един пасажер в действителност е било желан сюжет в мненията под вирусното видео на Стрингър.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР