Мъж от САЩ, който твърди, че е пътувал във времето,

...
Мъж от САЩ, който твърди, че е пътувал във времето,
Коментари Харесай

Пътешественик във времето показа СНИМКА от 5000 г.

Мъж от Съединени американски щати, който твърди, че е пътувал във времето, заприказва за световната злополука на бъдещето. Според The Sun, индивидът се назовава Едуард, само че не поискал да покаже лицето си.

Според пътешественика във времето той посетил Лос Анджелис през 5000 година и даже посочил фотография, на която се вижда наводненият град. Едуард декларирал, че е част от строго конфиденциален опит, извършен в Лос Анджелис през 2004 година от лабораторията, в която е работил.

Той споделя, че откакто е " пристъпил " 3000 години напред, се е озовал на огромна дървена платформа, всички здания в близост също били дървени. Едва след известно време той схванал, че е в Лос Анджелис и че градът е наводнен.

Той съумял да беседва с жителите на града, които обяснили, че Градът на ангелите се е оказал под вода вследствие на топенето на ледниците., написа Блиц.бг

Когато изданието помолило учени от НАСА да разясняват случая, те били скептични по отношение на новината. И показали, че макар другата скорост, с която се движат спътниците и самолетите, които се разграничават от земните скорости, апаратът " машина на времето " не съществува. А самите такива пътувания са невъзможни.

'Time-traveller from year 5000' claims to have 'photo proof' of apocalypse
— Daily Star (@dailystar)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР