Мъж от Сабана Пердида“ в столицата на Доминикана Санто Доминго,

...
Мъж от Сабана Пердида“ в столицата на Доминикана Санто Доминго,
Коментари Харесай

Изрод изнасили трите си непълнолетни дъщери и забремени две от тях

 Мъж от " Сабана Пердида “ в столицата на Доминикана Санто Доминго, е упрекнат в обезчестяване на трите си малолетни дъщери, две от които забременяват, едната е на 14 година, а другата 16 година. Поради този факт, полицията в Санто Доминго наложи на обвинения година затвор като мярка за неотклонение и го изпрати в пандиза Ла Виктория, написа Канал 3.

Роднините на трите девойки описаха по какъв начин малолетните са били изнасилени от личния си татко. Твърди се, че 35-годишният обвиняем е заплашвал майката на девойките, с цел да не го рапортува.

Според обвиняването майката на девойките е описала, че брачният партньор ѝ, е малтретирал личните си дъщери, които са бременни надлежно в 6-ти и 8-ми месец.

Тя уточни, че индивидът се е възползвал от малолетните, когато тя е излизала на работа в утринните часове, като е с тях самичък у дома.

Подсъдимият, който бягаше от правораздаването в продължение на няколко месеца, бе открит през вчерашния ден от родственици на майката на девойките, които обясниха, че полицията не обръща внимание на случая, макар издадената заповед за арест.

Мъжът е взел девойките, които е отвлякъл в къща в региона на Лос Гуариканос, в северната част на Санто Доминго, показаха околните на майката на девойките.

Лицето, откакто излезе от правосъдната зала, единствено сподели, че някогашната му жена желае да му навреди и отхвърли, че е направил закононарушението.

Инцидентът е станал в региона на Барио Нуево, в Сабана Пердида, а съгласно околните на девойките майката на обвинения е била съучастничка в изнасилванията, защото през последните дни е карала малолетните си внучки да проституират, тъй че и тя се търси от управляващите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР