Мъж от ромски произход е в ареста, след като ударил

...
Мъж от ромски произход е в ареста, след като ударил
Коментари Харесай

Циганин нокаутира жандармерист заради спиране на шумен купон

Мъж от ромски генезис е в ареста, откакто блъснал с пестник жандармерист в лицето при прекъсването на гръмък ваучър в кв. Изток на Пазарджик. Инцидентът е станал към 23ч. във вторник, заяви представителят на полицията Мирослав Стоянов.
Патрулиращ екип от служители на реда и жандармеристи обхождал ромския квартал, с цел да следи за спазването на публичния ред и спокойствието на жителите. Преминавайки по ул. "Марица " униформените се натъкнали на гръмък ваучър в двора на къща. Празнуващите били изкарали мощна озвучителна уредба, шумът от която огласял целия квартал. Служителите на Министерство на вътрешните работи разпоредили музиката неотложно да бъде спряна, което провокирало гневната реакция на уредника на тържеството 42-годишния Ангел Й.
Той почнал да наскърбява, псува и заплашва униформените. Отказал да показа и персоналната си карта. При опит превъзбудения мъж да бъде арестуван той оказал гневна опозиция и нанесъл мощен удар с пестник в лицето на единия от жандармеристите. Пострадалият чиновник е бил прегледан от доктор, оказана му е здравна помощ и е освободен за домашно лекуване. 80 акта са съставили чиновниците на Министерство на вътрешните работи за последния месец на поданици на пазарджишкия кв. Изток за нарушение на публичния ред и нощната тишина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР