Мъж от монтанското село Горно Озирово е измамил търговец на

...
Мъж от монтанското село Горно Озирово е измамил търговец на
Коментари Харесай

Автоджамбазин от Монтанско измами мъж от Великотърновско в Чехия

Мъж от монтанското село Горно Озирово е измамил търговец на коли от Великотърновско, оповестиха от полицията в града на Огоста.
Вчера, към 18.40 часа, в районното ръководство във Вършец е получен сигнал за закононарушението. Обадил се 44-годишен мъж, който декларирал, че е станал жертва на машинация. По данни на пострадалия на 28 юни на територията на Република Чехия се срещнал с 43-годишен гражданин на село Горно Озирово, с който устно се договорил да транспортира на платформа за сумата от 500 евро управлявания от него, само че аварирал лек автомобил "Ситроен Джъмпер " до Велико Търново.
Вчера пострадалият открил, че е излъган от жителя на село Горно Озирово, който не отговарял на позвъняванията му, а след инспекция от чиновници на районното ръководство в Полски Тръмбеш открил, че е влезнал на територията на България към обяд през същия ден.
Полученият сигнал е докладван на дежурен прокурор при Районна прокуратура Берковица. По случая е формирана кореспонденция за осъществено закононарушение.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР