Мъж от Мездра, пребил с метален бокс други двама пред

...
Мъж от Мездра, пребил с метален бокс други двама пред
Коментари Харесай

Кървав екшън! Мъж от Мездра преби други двама с метален бокс пред входа на гимназия

Мъж от Мездра, пребил с железен бокс други двама пред входа на гимназия в града, бе изправен на подсъдимата пейка, научи организация BulNews. Делото против К.П. се гледа преди дни в районния съд в железничарския град, където магистратите го освободиха от наказателна отговорност и му постановиха санкция от 1 000 лв..
От документите по делото излиза наяве, че кървавият екшън е станал на 5 декември предходната година. Зрелищният пердах се разиграл пред входа на професионалната гимназия „ Алеко Константинов” в града. Тогава неизвестно за какво К.П. яростно намлатил две момчета.
Първоначално агресорът почнал да се заканва на съперниците си и да ги блъска с ръце, само че като видял, че не се подчиняват на волята му, им скочил с юмруци. Малко по-късно К.П. извадил и железен бокс, с който натупал свиреп двамата младежи.
Яростният побой бил бързо преустановен от минувачи, които алармирали в полицията за мелето. Така биячът бил хванат и изправен да дава отговор за дейностите си пред съда. Наложената санкция К.П. може да апелира в окръжния съд във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР