Мъж от Мадан заснел и създал 20 видеофайла, на които

...
Мъж от Мадан заснел и създал 20 видеофайла, на които
Коментари Харесай

Осъдиха мъж от Мадан, превърнал ученичка в порнозвезда

Мъж от Мадан снимал и основал 20 видеофайла, на които с 16-годишната тогава ученичка Р. К. вършат полови сношения. Във видеата са снимани и блудства с момичето и сластно излагане на половите ѝ органи. Провинилият се обаче се размина единствено с наказване пробация, по тази причина че снимал и качил в интернет порното с малолетното си гадже.

Срещу него са повдигнати две обвинявания - че е основал нецензурен материали и че е популяризирал 2 видеофайла до непостоянен брой хора в интернет и по месинджър на 3 декември 2017 година. Ф. Д. К. е от Мадан, със приблизително обучение, незает, неженен и неосъждан. Пред служителите на реда той признал виновността си.

Приятелката му, която към този момент е пълнолетна, също е разпитана и споделя, че за сниманото не е давала единодушие. След като бил махленски, мъжът изтрил всички файлове от преносимия компютър си, само че те са възобновени от движимости лица за делото, написа "Марица ". В правосъдна зала излиза наяве, че мъжът убедил момичето да се снимат, като и заречен да не демонстрира файловете на никого.

След четири месеца обаче връзките им се влошили и девойчето му декларирало, че не желае да се среща повече с него и желае да прекратят връзката. Момичето си хванала друго гадже и това ядосало някогашния ѝ любим, който ѝ декларирал, че е ще популяризира в интернет сниманите от него видеа с порно.

Девойката споделила това с новия си другар, който се срещнал с някогашния и го помолил да не популяризира в интернет видеата. Същата вечер обаче изоставения ухажор популяризирал в интернет две видеа с порно с бившето гадже. Девойката схванала от нейна съученичка, че в група във фейсбук има два видео файла по какъв начин прави полови сношения с маданчанина. От видеата се заинтересувала и полицията и почнала инспекция.

Районният съд в Мадан му наложи една година пробация и да заплати разноските по дознанието от 231 лв.. В изгода на страната са му отнети преносимия компютър "Lenovo G570 " и мобилния телефон. Според магистратите, аргументите да снима и популяризира порно са ниското правно схващане на маданчанина, желанието му да обявява полова разкрепостеност пред трети лица и ревнивост. В претекстовете си съда декларира, че "обществената заплаха на действието е относително невисока, с оглед засегнатите публични връзки, мястото, времето, метода на осъществяване на закононарушението и ситуацията, при която е осъществено, настъпилия незаконен резултат. Касае се до основаването на не огромен брой фотоси и видео-файлове с порнографско наличие, което е станало по време на интимните контакти сред подсъдимия и малолетната и с нейно единодушие, като единствено два от основаните видеофайлове са били публикувани, заради ревнивост от страна подсъдимия откакто е схванал, че желае да прекрати връзката си с него ".

Магистратите регистрират и чистото му правосъдно минало, направените признания, сериозното му отношение към стореното и положителните характеристични данни на изоставения Ромео.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР