Мъж от Лаут, който живее в замък от 15-ти век,

...
Мъж от Лаут, който живее в замък от 15-ти век,
Коментари Харесай

Мъж, който живее в исторически замък, избягва затвора за престъпление, подхранвано от кокаин

Мъж от Лаут, който живее в палат от 15-ти век, е избегнал присъда за закононарушение, подхранвано от кокаин, включващо похищение на транспортно средство, нахлуване над garda и се пробва да избяга от гарда.

Conor Carville (45), от Darver Castle, Readypenny, Co Louth, се призна за отговорен за поредност от закононарушения, осъществени на 17 февруари 2019 година, в това число опит за кражба на кола, неоторизирано лишаване на транспортно средство и кражба с щурм в Дарвър.

Карвил, независимо ангажиран електротехник, също призна за нахлуване, причиняващо щета на сержант от гарда в гара Дъндолк Гарда на същата дата и владеене на кокаин.

Замъкът Дарвър, който е ситуиран в имение от 50 акра, е закупен от родителите на Карвил, Ейдън и Мери, през 1997 година и се ръководи като извънредно място за сватби, обслужващо до 280 посетители.

На съвещание на наказателния съд в Wicklow Circuit арбитър Патрик Куин одобри, че Карвил е показал „ нехарактерно държание “ и е съумял да промени живота си след лечен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР