Мъж от костинбродското село Петърч е бил на косъм от

...
Мъж от костинбродското село Петърч е бил на косъм от
Коментари Харесай

Мъж преби с лопата съсед след спор на детска площадка

Мъж от костинбродското село Петърч е бил на косъм от гибелта, откакто е пребит от собствен комшия с лопата. Седмица преди този момент, той и брачната половинка му са получавали ежедневни закани. Всичко стартира поради спор на детска площадка. Заради създалото се напрежение, всяка вечер в региона патрулира и полиция. Пострадалият Людмил Зарев обаче продължава да получава закани за живота си. По случая има арестувани двама души за 24 часа.

„ С брат ми зареждаме колата на бензиностанция. От една от къщите излезе мъж от ромски генезис и стартира да ни гони с пушка. Звъннахме на телефон 112. През това време въпросният господин извика брат си. Той пък се опита да ни прегази с кола. След това слезе от нея и извади лопата. Полицаите пристигнаха на място. Започнах да приказвам с тях и внезапно усетих по какъв начин някой ме удари откъм гърба с лопата”, описа Людмил Зарев пред Нова ТВ.

„ Имам рана на главата и на тила. Направиха ми общо 14 шева. Имам удар от лопата и в гръба, имам удар и в корема”, сподели още потърпевшият.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР