Мъж от костинбродското село Петърч е бил на косъм от

...
Мъж от костинбродското село Петърч е бил на косъм от
Коментари Харесай

Бивш вратар на Славия пребит почти до смърт

Мъж от костинбродското село Петърч е бил на косъм от гибелта, откакто е пребит от собствен комшия с лопата. Седмица преди този момент той и брачната половинка му са получавали ежедневни закани. Всичко стартира поради спор на детска площадка.

Заради създалото се напрежение, всяка вечер в региона патрулира и полиция. Пострадалият Людмил Зарев, който е някогашен вратар на Славия, обаче продължава да получава закани за живота си. По случая има арестувани двама души за 24 часа, написа nova.bg .

"С брат ми зареждаме колата на бензиностанция. От една от къщите излезе мъж от ромски генезис и стартира да ни гони с пушка. Звъннахме на телефон 112. През това време въпросният господин извика брат си. Той пък се опита да ни прегази с кола. "

"След това слезе от нея и извади лопата. Полицаите пристигнаха на място. Започнах да приказвам с тях и внезапно усетих по какъв начин някой ме удари откъм гърба с лопата ", описа пред камерата на NOVA Людмил Зарев. "Имам рана на главата и на тила. Направиха ми общо 14 шева. Имам удар от лопата и в гръба, имам удар и в корема ", сподели още потърпевшият.

Неговата брачна половинка Кристина Николова разяснява, че това не е първият случай на принуждение. "Преди дни отидохме с децата на детската площадка, която е в центъра на селото. Там имаше доста дами и деца от ромски генезис. Това не е извънредно. "

"За следващ път те си бяха вкарали и кучетата на площадката. Направих им забележка, тъй като едно от животните се опита да нахапе детето ми. Тогава дамите започнаха да ме заплашват и ние извикахме полиция ", описа брачната половинка на някогашния вратар на Славия.

"След два дни пък мъж от ромски генезис се опита да ни прегази с колата си. Докато се качвахме в колата, той ни видя, натисна газта и се ускори към нас. Беше изцяло съзнателно ", добави Кристина Николова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР