Мъж от Горна Оряховица призна, че дълго време не е

...
Мъж от Горна Оряховица призна, че дълго време не е
Коментари Харесай

Млад българин: Гордо се пъчех, че К-19 е измислица, ето какво ме сполетя!

Мъж от Горна Оряховица призна, че дълго време не е вярвал в изказванията за ковид, само че в този момент съжалява. Публикуваме описа на Кико Димитров без редакторска интервенция:

И каква стана тя?

Лежа в болничното заведение с позитивен тест за Ковид - 19, с двустранна бронхопневмония, тъй като когато хората ни предупреждаваха и създаваха безвредни ограничения с цел да се спре този вирус, аз гледах на нещата от високо и високомерно... по какъв начин, нали се биех в гърдите, че нямам доверие в такива измислици и простотии.

Гордо дори заявявах, че всичко е една неистина и се присмивах на всичко това.

Е, в този момент не ми е по никакъв начин смешно, но по никакъв начин! Защото разбрах, че вирусът го има и е много подъл и рисков. Никога през живота си не съм боледувал толкоз тежко, камо ли да съм имал пневмония, камо ли двустранна бронхопневмония.

Чувството не е по никакъв начин прелестно. Всичките тези признаци, които ги изброяваха всякакви професори и доктори са правилни.

За няколко дни, може да се каже, че прекосих през нещо извънредно: дефицит на О2, мощна кашлица, повръщане на някаква бяла слуз, изнемощялост, замаяност, болки в гърдите и гърба и т. н., популярност богу в този момент съм малко по - добре!

Всеки, който ме познава малко или доста, знае какъв брой здрав бях, доста рядко боледувах. Това напряко пристигна, като гръм от ясно небе!

Искам да кажа на всеки един, който е имал контакт с мен, през последните 7-10 дни, да си направи наложителен тест.

Също по този начин желая и да се извиня на всеки подобен, просто не съм знаел!

И който си мисли, че няма подобен вирус или се мисли за недостижим и че той ще се размине, ще му пожелая единствено триумф, тъй като няма подобен човек, всеки ще го изкара, въпросът е по какъв начин ще протече при всеки.

Подкрепям ограниченията на държавното управление, тъй като видях хора, по какъв начин не могат да дишат даже и с кислородна маска, тъй като в действителност няма свободни кревати в лечебните заведения, всичко е цялостно. Защото докторите, лекари, сестри, санитари всичко кара на последни сили, единствено и единствено да лекуват хората!

По - добре да сме дружно по празниците, въпреки и с малко което имаме да сложим на масата, в сравнение с да сме по лечебните заведения или не дай боже...

Спазвайте ш*баните ограничения и всичко ще е ок. Бъдете здрави!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР