Мъж от г. Филаделфия е бил арестуван по обвинение, че

...
Мъж от г. Филаделфия е бил арестуван по обвинение, че
Коментари Харесай

Ще Ти Побелее Косата! Изрод Викна Красива Брокерка В Жилище, Което Отдава Под Наем. Сполетя Я Най-Големият Кошмар!

Мъж от година Филаделфия е бил задържан по обвиняване, че е възнамерявал отвличането и изн*силването и убийството на над 200 брокерки на недвижими парцели.

Всичко почнало, когато Франк Йегър е позвънял на млада брокерка с предлагането да даде къщата си чартърен. 22-годишната жена е отишла да огледа парцела, само че когато влезнала, осъзнала, че влиза в злокобен капан. Къщата била преобразувана в истински затвор с решетки по прозорците и заковани окови в стените. Шестото възприятие на дамата сработило и тя съумяла да избяга, преди да бъде затворена от едрия мъж, написа worldtruth.tv.

Моментално се обадила в полицията, арестували Йегър. Това, което разкрили в къщата на ужасите ги потресло. Извергът описал детайлно проекта в дневника си. Той набелязал над 200 млади брокерки от близките щати. Всички били атрактивни, с осанка наподобяваща тази на Парис Хилтън. Психопатът набавил персоналните им координати по интернет и възнамерявал да ги примами в къщата затвор една по една, да ги изтезава и да ги убие. Описал всичко в най-дребни елементи. След като завърши с всички, Йегър възнамерявал да се самоубие.

Мъжът ще бъде съден по бързата процедура и го чака присъда от над 20 години отнемане от независимост./BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР