Мъж от Флорида спаси кученцето си от челюстите на алигатор,

...
Мъж от Флорида спаси кученцето си от челюстите на алигатор,
Коментари Харесай

Мъж бръкна в устата на крокодил, за да спаси кучето си

Мъж от Флорида избави кученцето си от челюстите на алигатор, гмуркайки се и преборвайки влечугото. Интересен факт е, че от самото начало мъжът не изпуска пурата от устата си, оповестява ABC News.

Интересен миг за интернет потребителите се оказа фактът, че в устата си Ричард Уилбанкс има пура - която той не изпуска от самото начало.

74-годишният Ричард се разхождал със своя шпаньол Гънър към езерото покрай дома си в Естеро, Флорида, когато алигаторът нападна от водата и сграбчва кучето, споделя Уилбанкс пред CNN.

" Излезе от водата като ракета ", сподели той. „ Никога не съм мислил, че алигатор може да бъде толкоз бърз “.

Камери, сложени от Федерация за дивата природа на Флорида и фондацията fSTOP, уловиха срещата, която демонстрира Уилбанкс в езерото, с потопена глава, до момента в който се пробва да хване алигатора. След това той излиза, държейки влечугото, което към момента стиска кучето в челюстите си.

Мъжът се придвижва до ръба на езерото, до момента в който се пробва да освободи кучето. В последна сметка той съумява и животното заобикаля.

Той не желае алигаторът да бъде хванат. „ Те са част от природата и част от живота ни “, счита Ричард.

NOT HIS PUP: A Florida dog owner has gone viral after video captured the 74-year-old pry his puppy from the jaws of a small alligator without losing his cigar; the dog suffered just one puncture wound.
— World News Tonight (@ABCWorldNews)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР