Мъж от Флорида се оправда с президента на САЩ Доналд

...
Мъж от Флорида се оправда с президента на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Мъж от Флорида опипвал жена в самолет, оправда се с Доналд Тръмп

Мъж от Флорида се оправда с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп , откакто беше упрекнат в опипване на пътничка в аероплан , оповестява локалната телевизия KRQE.

Срещу мъжа ще бъдат повдигнати федерални обвинявания. Той е опипвал жена по време на полет до Албакърки, Ню Мексико.



Агент на ФБР разкри, че Брус Алекзандър е декларирал в полицейския автомобил, че " президентът на Съединени американски щати сподели, че е обикновено да опипваш дамите по интимните места ".

Инцидентът е станал в неделя по време на полет на Southwest Airlines от Хюстън до Албакърки. Жертвата твърди, че по време на полета спяла и откакто се събудила, открила, че Брус Алекзандър е сложил дясната си ръка върху тялото й. В началото тя помислила, че е случайно, само че 30 минути по-късно се повторило. Тя разказала пред управляващите, че видяла дебели и окосмени пръсти с мръсни нокти да я опипват в региона на гърдите . Жената отблъснала мъжа и поискала мястото й да бъде заменено.

Алекзандър не удостоверява и не отхвърля обвиняванията, само че се оправда с президента Доналд Тръмп. Мъжът може да бъде наказан на 2 година затвор и санкция от 250 000 $.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР