Mъж от Бургас твърди, че е бит от неуниформени служители

...
Mъж от Бургас твърди, че е бит от неуниформени служители
Коментари Харесай

Мъж се оплака, че е бит от цивилни служители на МВР

Mъж от Бургас твърди, че е обичай от неуниформени чиновници на Министерство на вътрешните работи. Човекът е риболовец, а случаят по думите му е станал във вторник в региона на къмпинг " Градина ", където той се гмуркал с брат си и техен другар, оповестява Нова тв.

Mъж от Бургас твърди, че е обичай от цивилни чиновници на Министерство на вътрешните работи. Човекът е риболовец, а случаят по думите му е станал във вторник в региона на къмпинг " Градина ", където той се гмуркал с брат си и техен другар. 

По обясненията на потърпевшия през това време към тях се доближила група цивилни мъже, които им крещели да излязат от водата и да показват персонални карти.

" В този миг, когато им споделих, че отивам за персоналната карта, бях съборен, обичай, влачен. Успях да видя лицата. Трима от тях познавам - Митко от Гранична полиция, Митко - синът на Трифон Димитров, контрольор от ИАРА, против който аз персонално съм пуснал тъжби и сигнали до прокуратурата за рекет към мен. И още един човек, който се споделя Илиян ”, споделя пострадалият Иван Стоянов.

Той споделя, че съумял да се обади на телефон 112. В същото време пристигнали чиновници на Агенцията по риболовство, които настояли да тръгне с тях за Бургас.

В регионалната дирекция на полицията е назначена инспекция. Ако бъдат открити нарушавания, резултатите ще бъдат докладвани на прокуратурата.

От Гранична полиция са безапелационни, че техни чиновници не са взели участие в случая, само че все пак ще бъде осъществена вътрешна инспекция. Такава към този момент стартира в ИАРА (Изпълнителна организация по риболовство и аквакултури). Оттам са безапелационни, че принуждение не е имало. Твърдят, че дружно с Гранична полиция се отзовали на сигнал за бракониери. Намерили 10 кг бяла мида без документи и уреди за тралене.

Иван си е извадил здравно и демонстрира охлузвания по цялото тяло. Участвалите в акцията по неутрализирането на тримата бракониери обаче са безапелационни, че не те, а бракониерствалият Иван се държал нападателно и опитал да попречи на инспекцията. Пострадалият даже подписал акта си за нарушаване без да оспорва.

Отговорът на управляващите обаче е, че става въпрос за бракониери.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР