Мъж от благоевградското с. Вълкосел уби по особено жесток начин

...
Мъж от благоевградското с. Вълкосел уби по особено жесток начин
Коментари Харесай

Страшни разкрития за зверското убийство в Благоевградско

Мъж от благоевградското с. Вълкосел умъртви по изключително нечовечен метод сътрапезник, обидил жена му. Кървавата драма се разиграла през вчерашния ден през нощта.

Случаят бил развързан за няколко часа, а арестуваният причинител направил цялостни признания, написа „ Телеграф “. Той разказал пред ченгетата за какво и по какъв начин тъкмо е направил бруталното ликвидиране на 57-годишния Муйдин Дураков – Муйдата.

Убиецът и неговите другари, измежду които и Муйдата, седнали в кръчмата на площада във Вълкосел в петък вечерта. От дума на дума Дураков споделил на сътрапезника си, че е постъпил вярно, като се е разделил с приятелката му. Двамата се срещнали, до момента в който мъжът бил на гурбет зад граница. Жената имала три деца от първия си брак. Явно забележката на Муйдата вбесила килъра, само че той премълчал. След края на запивката афектираният мъж причакал Дураков на път към дома му и го блъснал с дървен кол по главата. Като паднал на земята, почнал да го удря първо с един камък, а след това с различен. Като се убедил, че го е ликвидирал, се прибрал у дома и изгорил кървавите си облекла.

Жена, която през вчерашния ден към 4:40 ч. Тръгвала за работа, видяла окървавения търуп на Муйдата и се обадила в полицията. За броени часове благоевградските криминалисти стигнали до причинителя и го задържали. Той направил цялостни признания, а като претекст показал грубите забележки по адрес на жена му.

Хора от Вълкосел разказват Муйдин като почтен човек, който пиел, само че не бил алкохолик. Отглеждал тютюн. Имал жена и дъщери, като всички работели в Гърция понякога.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР