Мъж от Балтимор, който навремето е служил като свещеник в

...
Мъж от Балтимор, който навремето е служил като свещеник в
Коментари Харесай

Свещеник ще лежи 22 г. в затвора заради секс с малолетен

Мъж от Балтимор, който преди време е служил като духовник в няколко американски диоцези, беше наказан на 22 години затвор, откакто се призна за отговорен по обвинявания в полово посягане над невръстен, съобщи Aleteia.org.

65-годишният Фернандо Кристанчо също призна за голи фотоси на още четири деца. След излизането си от пандиза насилникът ще бъде регистриран като полов нарушител и ще бъде следен до края на живота си.

Най-накрая той ще бъде измамен под отговорност за своите ужасяващи закононарушения. Нека това послужи като възпиращ фактор за всеки, който се стреми да малтретира полово деца, изключително на такива места, предопределени да бъдат безвредно място и леговище за деца, се споделя в прессъобщение на прокуратурата в Мериленд.

Осъденият е направил полово посягане над 11-годишно момче, с което се е сближил по време на литургиите, а по-късно в дома му са открити електронни устройства със фотоси на голи момчета, някои от които на 5 години. Подсъдимият беше упрекнат и за владеене на детска порнография. С момчето, над което е направил половото принуждение, нарушителят се е срещал в църквата, в която е служил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР