Мъж, оживял след 42 минути без пулс, почете екипа, който

...
Мъж, оживял след 42 минути без пулс, почете екипа, който
Коментари Харесай

Мъж оживя след 40 минути без пулс

Мъж, оживял след 42 минути без пулс, уважи екипа, който го е върнал от гибелта към живота, заяви Би Би Си.

36-годишният татко на три деца Джон Огбърн е от Северна Каролина, Съединени американски щати. Получил сърдечен удар на 26 юни, до момента в който работил на преносимия компютър си покрай дома си в град Шарлът. Двама служители на реда, които патрулирали наоколо, се притекли на помощ и почнали сърдечен масаж към минута след позвъняването на незабавния тел. 911.

След 42 минути без пулс мъжът бил върнат към живота.

Полицаите са Лоурънс Гилър и Николина Бажич. Усилията им са още по-забележителни, тъй като екипите за незабавна здравна помощ не са длъжни да продължат сърдечния масаж след 20-ата минута без признаци на живот.

След като Огбърн бил отведен в болница, лекарите го сложили в изкуствена кома до края на седмицата, с цел да оказват помощ на организма му да се възвърне. След излизането от нея, посъветвали пациента да не кара в продължение на шест месеца и да си почива.

Мъжът споделя, че се усеща чудесно през множеството време, в случай че се изключи болката в гръдния панер.

" Нямам толкоз сила, колкото преди, само че евентуално повода е смяната на всекидневието ми ", споделя той пред Би Би Си.

Сега той премисля живота си и разсъждава по какъв начин най-пълноценно да оползотвори втория късмет за живот, който му е даден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР