Мъж обра аптека във Филаделфия, САЩ и остави бележка, в

...
Мъж обра аптека във Филаделфия, САЩ и остави бележка, в
Коментари Харесай

Мъж обра аптека с бележка: Извинявам се, имам болно дете СНИМКИ

Мъж обра аптека във Филаделфия, Съединени американски щати и остави записка, в която изяснява, че парите са му нужни за болното му дете, оповестява CNN.

Полицията разгласява видео от случая. На записите от охранителните камери се вижда по какъв начин мъжът, облечен със сива блуза и ръкавици, влиза в аптеката на 3 януари. Той отива до касата и подава на продавачаката записка с надпис: "Дайте ми всичките пари от касата. Извинявам се, само че имам болно дете. Имате 15 секунди ".



Видеото демонстрира по какъв начин обвиненият протяга ръка към джоба си и се надвесва към касата, до момента в който аптекарката поставя пари в найлонова торбичка. След това крадецът пъха пликчето в джоба си и излиза от аптеката.



Мъжът не е посочил оръжие на служителката по време на грабежа, посочи полицейският чиновник Таня Литъл. Престъпникът към момента не е разпознат. Той е разказан като негър, на възраст сред 30 и 40 години, с брада на лицето.

През юли различен мъж с револвер се опита да ограби магазин в региона с аргумента, че му трябват пари за трансплантация на бъбрек на щерка му. След това обаче той остави парите и напусна обекта без да нарани чиновниците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР