Мъж обикаля София, за да търси работа. Публикация с негова

...
Мъж обикаля София, за да търси работа. Публикация с негова
Коментари Харесай

Мъж, останал без дом, обикаля София, за да търси работа. Отказват му

Мъж обикаля София, с цел да търси работа. Публикация с негова фотография обикаля обществената мрежа. Споделяна е стотици пъти, а даже в мнения хора споделят, че имат подготвеност и предпочитание да му оказват помощ. Трябва обаче индивидът да бъде открит. Той носи със себе си саморъчно изписана табела, на която написа " Търся си работа ".
Публикацията, сбрала над 12 000 реакции, е споделена повече от 16 000 пъти и има близо 800 коментара. Plamen Petkov, който я споделя, написа:
" Моля споделете. Преди малко до момента в който карах колело видях този човек на кръстовището до метростанция " Г. М. Димитров ". Обикаля София от няколко дни и търси работа и откакто му отказали на много места през днешния ден е написал тази табела. Предложих му пари, само че ги отхвърли със сълзи на очи. Каза, че не желае на готово, а желае да работи. В момента живее безусловно на улицата, на 200 метра от това кръстовище в един зарязан градеж. Показа ми персонална карта и сподели, че е работил като дърводелец, бояджия, домакински занаятчия и още много неща, даже е работил в бижутерия. Направи ми усещане, че приказва много интелигентно, има богат речник. Не е вманиачен, само че сега няма даже GSM за връзка с него. Ако някой може да му помогне дано ми написа или отиде на място при него. "
От обявата не излиза наяве каква е историята на индивида и за какво е останал на улицата, само че е реалност, че има потребност от помощ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР