Мъж обеща да обръсне брадата си с благотворителна цел. Петър

...
Мъж обеща да обръсне брадата си с благотворителна цел. Петър
Коментари Харесай

Мъж обръсна брадата си с кауза за болно дете, дари сумата

Мъж даде обещание да обръсне брадата си с благотворителна цел. Петър Адамов разгласи, че в случай че събере 1000 лв. за дете в потребност, ще се раздели с лицевото си окосмяване онлайн в обществените мрежи.
Прочетете още
За броени дни постът му в обществените мрежи се трансформира в сензация, а събраната сума надвиши неведнъж поставената цел и парите към този момент са дарени на дребната Никол от Варна, която страда от левкемия.

Петър взема решение предложи предизвикателство в обществените мрежи. Брада против пари за щедрост. „ До този миг нямах определена идея. Но бях сигурен, че желая парите да отидат за някое детенце, защото самият аз съм татко. Това беше два дни след Коледа. Така, от една смешка, за 12 дни се събраха 16 000 лева ”, споделя Адамов.

Мъжът поддържа брадата си повече от 12 години. „ Имам щерка, която през март ще навърши 3 години. Тя не ме е виждала без брада, както и брачната половинка ми ”, споделя Петър.

Детенцето, на което съумява да помогне, е Никол от Варна. Тя е на 5 години и се бори с левкемията. Още при раждането си е диагностицирана със Синдром на Ниймеген. Изключително рядко заболяване, което визира възобновяване на ДНК.

„ Лечението, което е нужно да се направи при нея, е трансплантация на костен мозък. Защото не може да бъде лекувана по общоприетия метод, по който се лекува левкемията ”, показа майката на детето Мая Караколева.

В навечерието на Нова година дребната Никол влиза в интензивно поделение, а фамилията ѝ набира средства, с които да заминат на лекуване в Израел. Мечтата на момиченцето е да се върне при своите другари, съобщи Нова. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР