Мъж с 11 влезли в сила присъди нападна и обра

...
Мъж с 11 влезли в сила присъди нападна и обра
Коментари Харесай

Рецидивист с 11 присъди обра дядо в Горна Оряховица

Мъж с 11 влезнали в действие присъди атакува и обра възрастен човек в Горна Оряховица. Грабежът е станал пред дома на стареца, а отмъкната сума от 255 лева е била взета на назаем. Добрата вест е, че причинителят е хванат и е за непрекъснато в ареста, осведоми Нова телевизия.

„ Точно разтварям вратата и той ме натисна. Каза ми „ Не ме ли познаваш. Даде 250 лева на сестра ми. Казах му да се махне. Бръкна ми в джоба и избяга”, описа обраният.

Всъщност възрастният мъж взема 500 лв. на заем, с цел да направи ремонт в дома си. Дава половината на околните си в центъра на Горна Оряховица, а по-късно е проследен до дома си, където е застигнат от причинителя.

Задържане под стража за рецидивист, направил ликвидиране

Още същият ден полицията в града влиза в следите на причинителя и го залавя. Обирджият е на 40 гадини. Той е рецидивист с 11 влезнали в действие присъди, множеството за грабежи. Обраният мъж не е на себе си след обира.

„ Точно на вратата да стане това нещо. Много съм изплашен. Трета нощ не мога да дремя. Как ще ги върна тези пари. Взел съм ги от непознат човек”, описа Кирил.

В края на предходната седмица Окръжната прокуратура изиска непрекъснат арест за рецидивиста и съда го утвърди. Така, до насрочване на делото, Мирслав Щилиянов ще е зад решетките. А за последното обвиняване го грозят от 5 до 15 години затвор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР