Мъж налетя на застрахователка с псувни и шамари след размяна

...
Мъж налетя на застрахователка с псувни и шамари след размяна
Коментари Харесай

Побеснял пловдивчанин налетя да бие застрахователка

Мъж налетя на застрахователка с псувни и плесници след замяна на реплики поради проблем с лавица по Гражданска отговорност. Заради нападението в офиса на СДИ на Пещерско шосе нервакът ще би трябвало да заплати 1000 лв. санкция за нарушаването на публичния ред. Исковете на дамата за вреди ще бъдат в допълнение разследвани от органите на реда и магистратите.

Грозната преживелица се разиграла на 2 май м.г. в офиса на застрахователното сдружение. По това време потърпевшата била на работното си място и обслужвала клиенти. Около 16 часа пристигнал подсъдимият, който изискал да заплати вноска по застраховката на автомобила си. Жената му декларирала, че има проблем с Гражданската и би трябвало да се направи нова лавица. Това предизвикало мъжа, който почнал да крещи и споделил: „ Ти ли ще ми казваш какво може и какво не ”. Служителката помолила клиента да съблюдава положителния звук, само че последвали нови пиперливи закани и псувни, след което мъжът напуснал офиса.

Пострадалата го последвала, като му потърсила сметка за какво се държи по този начин по отношение на нея и взела документите от ръката му. Това предизвикало нови реплики от подсъдимия, който декларирал: „ Ще ти забърша два токата и ще ти откача главата ”. Непосредствено след тези думи същият й блъснал пестник. Пристигнал и един от охранителите на магазина, който почнал да оказва помощ. В един миг нарушителят съумял да си вземе документите и липсващ.

Служителката си изкарала здравно и подала тъжба във Второ районно управление (на МВР).

Мъжът бил изправен пред съда, а магистратите му наложили санкция в размер на 1000 лв., защото имал чисто правосъдно минало, без противообществени прояви.

Допълнително досъдебно произвеждане ще нищи желаните от дамата компенсации за претърпените от нея вреди.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР