Мъж на средна възраст се оплака пред БЛИЦ от храната,

...
Мъж на средна възраст се оплака пред БЛИЦ от храната,
Коментари Харесай

Скандал! Клиент пред БЛИЦ: В пицария "Виктория" поднасят тежка храна!

Мъж на междинна възраст се оплака пред БЛИЦ от храната, която сервират в известната столична верига " Виктория ".

" Често посещаваме с моята другарка пицариите на " Виктория " в " Ринг мол " и на улица " Черковна ". Напоследък, обаче храната, която сервират там е много тежка, което се отразява зле на организма ми.

Попитах сервитьорките каква е повода, само че те не съумяха да ми дадат безапелационен отговор ", описа пред БЛИЦ един от клиентите на реномираната до неотдавна верига.

Според пострадалият, във " Виктория " са станали жертва на балканския нрав и след хубавите облаги са занемарили качеството на приготвените ястия.

" Надявам се, че във " Виктория " не готвят със застояла лой. Би било доста неприятно, в случай че не обръщат задоволително внимание на продуктите си, тъй като елементарно могат да изгубят клиентите си, които схващат от гурме кухня.

Много ми се желае мениджърите на " Виктория " да извърнат по-голямо въздействие и да упражнят по-стриктен надзор върху качеството на гозбите, които сервират ", добави клиентът, който към този момент не желае да сезира Българската организация по сигурност на храните, тъй като желае да даде още един късмет на обичаните си заведения за хранене.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР