Мъж на средна възраст първоначално започна да сваля сексапилно момиче

...
Мъж на средна възраст първоначално започна да сваля сексапилно момиче
Коментари Харесай

Родители забраниха на 42-годишния си син да ползва интернет, виждайки как псува 20-г. маце СНИМКИ

Мъж на междинна възраст в началото стартира да смъква сексапилно момиче в мрежата, само че откакто тя го отряза, стартира да я наскърбява вулгарно. До момента нищо не звучи изненадващи, като изключим обстоятелството, че родителите на 42-годишния вид му забранили забранили да употребява обществени медии, написа "Мирър ".

22-годишната Джоан Барбър (името е променено) получи известие в обществените мрежи от 42-годишен мъж на име Бен, който я попита дали желае да се срещнат на по пиво, откакто видя, че имат общ другар.

Той й сподели, че е сигурен, че могат да се забавляват, стига да не е "надута и да не счита, че е по-добра от това, което е в реалност ".



След като учтиво отхвърли молбата му и сподели на Бен, че той не е нейн вид, той бързо промени държанието и стартира да я наскърбява и псува, наричайки я "груба като п**** без грим “ и определяйки я като „ дебелог*** ".

Докато Джоана се опитваше да изясни, че тя просто не желае да се среща с него, тирадата от обиди продължи. Мъжът я назова "евтина к***ва ", "ароганта " и доста други.


Разговорът продължи и Джоан най-после се ядоса, решавайки обществено да засрами Бен. Тя показа техния диалог във Facebook, предупреждавайки други девойки в региона за това какъв човек е той. Публикацията стана вирусна и за негативно време бе харесана повече от 2200 пъти.

Това принуди Бен бързо да се върне с тъмно опрощение, което обаче беше отхвърлено, защото Джоан се надяваше, че ще му покаже, че е „ недодялан и непоносим човек “.

След като постът стана вирусен, бащата на Бен сподели, че той и майка му са му забранили да употребява обществени медии „ макар че е на 42 години “, защото са осъзнали „ тежестта “ на това, което е направил.



Джоана, която работи като търговски помощник, сподели: „ Не го познавах авансово. Той беше просто инцидентен човек, който се опита да ме добави. Имахме общи другари, тъй като той живее наоколо, само че аз изтрих поканата, тъй като не го познавах. След това той стартира да ми написа ".

По думи на момичето тя му обяснила, че не е надута, а просто не е нейн вид, защото той е с 20 години по-стар от нея. Джоан прибавя още, че този човек изрично би трябвало да порасне.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР