Мъж на средна възраст е задържан от полицията, тъй като

...
Мъж на средна възраст е задържан от полицията, тъй като
Коментари Харесай

Мъж запали автомобила си и се поля с бензин пред oбщината във Враца

Мъж на междинна възраст е арестуван от полицията, защото подпали автомобила си в центъра на Враца. Екшънът се разигра през днешния ден, малко след 11.40 часа на метри от общинската администрация и учебно заведение.

Подпалвачът се залял със запалителна течност, като преди този момент лиснал и върху аленото си " Рено ". След това запалил колата.

Един от притичалите служители на реда също е бил залят с течност, заяви шефът на полицията старши комисар Янко Янколов.

В момента арестуваният е разпитван в полицията. Не е ясно какви са претекстовете му.

Кметът на Враца Калин Каменов изясни, че не познава индивида, не знае какви са претекстовете му и разяснява, че те могат да са от всякакво естество. По думите му действието е извънредно рисково, като означи, че в непосредствена непосредственост до общината се намира и Средното учебно заведение " Козма Тричков ", а по площада и в пешеходната зона се движат доста хора. Той акцентира, че каквито и да са аргументите - персонални, професионални и други, каквито и претенции да има този човек и какъвто и митинг да показва, не това е методът да ги показа, тъй като заплашва живота на почтени. Калин Каменов съобщи, че се надява полицията да разбере какви са аргументите за случилото се, както и да се приложи законът с цялата му суровост.

Изгорелият автомобил е пред общината, пожарът е бил погасен за секунди от огнеборците.

Не е ясно и по какъв начин създателят на кладата е стигнал до площада пред общината, откакто достъпът до пешеходната зона е стеснен.

Най-вероятно е влезнал през синята зона на площад " Христо Ботев ", след което е карал по новите плочки и е завил наляво, до момента в който стигне набелязаната цел.

Деца от петите класове на Средно учебно заведение " Козма Тричков ", които са единствените в постройката на школото поради онлайн образованието, споделиха, че мъжът полял седалките и запалил колата, след което седнал на една от пейките, с цел да се любува на кладата.

Когато на място пристигнали служителите на реда, той станал и почнал да танцува.

Те го повалили на земята, с цел да го закопчаят, а подпалвачът викал, че не може да диша.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР