Мъж на около 30 години загина при опит да се

...
Мъж на около 30 години загина при опит да се
Коментари Харесай

Млад мъж загина при опит да се спаси от пожар в Бургас

Мъж на към 30 години почина при опит да се избави от пожар, избухнал в жилищна постройка на ул. " Хаджи Димитър " в центъра на Бургас през днешния ден. Пламъците тръгнали от мазе на кооперацията малко преди 15 часа през днешния ден. Мъжът, живеещ на втория етаж в постройката, излязъл на терасата, откъм вътрешния двор на постройката и опитал да се избави, слизайки по външните елементи на балконите. В един миг обаче,  железна тръба, за която се държал се счупила и индивидът полетял надолу, описа комшия, който живее на метри от мястото на случая.

Негови съседи споделиха, че починалият мъж се е нанесъл неотдавна в жилището, занимавал се с изобразяване и имал малко ателие за картини. 

Междувременно стана ясно, че от постройката, обгазена от гъстия пушек, са били избавени две невръстни деца, братчета - бебе на 9 месеца и момченце на година и половина. Те са в болница, в положително положение, само че ще останат известно време под наблюдаване.

Пожарът, довел до нелепата крах на младия мъж, бил провокиран от битова активност. 73-годишен мъж рязал железа с флекс в мазето, когато отхвръкнала искра и запалила купчина стиропор.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР