Мъж на 76 години от Шумен е намерен починал след

...
Мъж на 76 години от Шумен е намерен починал след
Коментари Харесай

Дядо загина при пожар в дома си в Шумен

Мъж на 76 години от Шумен е открит умрял след пожар в частен дом в квартал „ Макак “, оповестиха през днешния ден от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за това е признат малко след 10:30 часа на 16 април от негови близки. Към мястото са ориентирани екипи на полицията и пожарната. Огнеборците открили, че в частен дом на ул. " Крайречна " в квартала е имало пожар, само че бил изгаснал.

Вероятна причина за възникването му е погрешно прилагане на котлон, който е взет за експертиза. По всяка възможност мъжът е умрял от задушаване. Образувано е досъдебно произвеждане.

Досъдебно произвеждане е формирано и за палеж по несъобразителност, след пожар в пункт за обработка на вторични първични материали на ул. „ Цветан Зангов " в Шумен, при който са нанесени материални вреди и са обгорели складирани ресурси от черни и цветни метали.

Пожарът е зародил малко след 4:30 часа на 16 април. Четири екипа на пожарната в Шумен са взели участие в ликвидирането на пламъците, които са погасени с 38 тона вода и 300 литра пяна. Унищожени са пет пластмасови и 10 дървени палети, допълват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР