Мъж на 62 години ще бъде съден за нападение над

...
Мъж на 62 години ще бъде съден за нападение над
Коментари Харесай

Мъж отива на съд за нападение над полицаи и шофиране в нетрезво състояние

Мъж на 62 години ще бъде съден за нахлуване над служители на реда в град Бяла, област Русе, и за шофиране след приложимост на алкохол, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе.

Случаят е отпреди два дни.

Около 19,30 часа двама служители на реда от Районното ръководство в Бяла са изпратени на адрес в града за изясняване на сигнал, обвързван със фамилни проблеми. Докато разговаряли на улицата с жители, до униформените спрял автомобил "Опел Вектра ", от който водачът им размахал непристоен жест с пръст. Полицаите доближили колата и поискали да извършат инспекция, само че мъжът отказал да им даде документите за идентичност и за управлявания от него автомобил. Шофьорът отправил обидни думи и закани към двамата служители на реда. След това излязъл от "Опел "-а и им се нахвърлил, само че бил арестуван.

При слагането на белезници нападателят съумял да удари с глава единия от униформените в региона на устата. На място бил изпратен и различен екип на полицията. 62-годишният водач бил тестван за алкохол, като дрегерът отчел 1,90 промила. Съставен му е акт.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за двете закононарушения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР