Мъж на 53 г. и 31-годишна жена са разследвани за

...
Мъж на 53 г. и 31-годишна жена са разследвани за
Коментари Харесай

Разследват баща и дъщеря, пребили лекар във варненска болница

Мъж на 53 година и 31-годишна жена са разследвани за побой над доктор във Варна предходната седмица, оповестиха през днешния ден от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за нападението е получен в петък, откакто към 22,30 часа предходната вечер медикът бил удрян от двамата пред едно от отделенията в университетската болница " Св. Марина ".

 Трима пребиха доктор с железни тръби Виж още

Те били в болничното заведение, с цел да схванат какво е положението на по-малката сестра. Неврохирургът, който излязъл да приказва с тях, им съобщил, че настанената при тях 27-годишна жена е умряла. Трагичната вест афектирала бащата и дъщерята, които почнали му да нанасят удари по лицето и тялото. Лекарят е с охлузвания.

След подадения в полицията сигнал нападателите били открити, а по случая било формирано досъдебно произвеждане за нанесена телесна щета на разположение, изпълняващо служебните си отговорности. Наказанието за това закононарушение е до 3 година отнемане от независимост. Бащата и дъщерята обаче към момента не са привлечени към наказателна отговорност, защото се чакат резултатите от назначената от Варненската районна прокуратура съдебномедицинска експертиза на потърпевшия доктор.

С претекста, че се води следствие, от болничното заведение отхвърлиха коментар. Не се оповестява името на пострадалия доктор.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР