Мъж на 47 години е задържан по подозрение, че е

...
Мъж на 47 години е задържан по подозрение, че е
Коментари Харесай

Мъж на 47 г. е задържан във връзка с атентата в Ница

Мъж на 47 години е арестуван по съмнение, че е бил в контакт с причинителя на вчерашната смъртоносна, съобщи Ройтерс, базирайки се на френски медии.
Бразилка е една от трите жертви на атентата във френския град, осъществен от млад тунизиец, заяви по-рано бразилското външно министерство, представено от Агенция Франс Прес.
„ Бразилското държавно управление с огромно огорчение оповестява, че една от убитите е била пребиваваща във Франция 44-годишна бразилка, майка на три деца “, се споделя в изказване на министерството. В него се прибавя, че „ бразилското държавно управление пламенно осъжда този отблъскващ атентат “.
 Още неизползвани ножове да открити в багажа на терориста от Ница Още неизползвани ножове да открити в багажа на терориста от Ница
У терориста, нападнал вярващите в храма в Ница, бяха открити нож, Корана и два мобилни телефона. Тов е съобщил ръководителят на ф...
Наскоро дошъл в Европа тунизиец през вчерашния ден сутринта умъртви трима души в базиликата „ Нотр Дам “ в Ница с крясъци „ Аллах акбар “.
Бразилката била тежко ранена и издъхнала от множеството си прободни рани в намиращ се наоколо ресторант.
Друга жена, на 60 години, е била „ с надълбоко прерязано гърло, от порядъка на обезглавяване “, съобщи националният прокурор за битка с тероризма Жан-Франсоа Рикар. Заклан е и 55-годишният клисар на църквата, татко на две деца.
„ От името на цялата бразилска нация президентът Жаир Болсонаро сервира дълбоките си съболезнования на околните и приятелите на убитата в Ница наша сънародничка и на тези на другите две жертви и показва солидарността си с френския народ и държавно управление. Бразилия твърдо отхвърля всякаква форма на тероризъм без значение от мотивацията и удостоверява волята си да взе участие в изкореняването на това злополучие “, приключва изказването на бразилското външно министерство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР