Мъж на 44 години от Монтана е настанен в местна

...
Мъж на 44 години от Монтана е настанен в местна
Коментари Харесай

Мъж е в критично състояние след инцидент с колело, ранено е и дете

Мъж на 44 години от Монтана е настанен в локална болница в сериозно положение, а седемгодишният му наследник също е ранен, откакто при каране на велосипед ненадейно се счупила вилката и двамата паднали на земята в придвижване, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Произшествието е станало съм 21:10 часа нощес на улица „ Ал. Батенберг “ в Монтана. Тогава бащата и синът се прибирали към дома си с велосипед „ Рейнджър “, на който бил инсталиран мотор с вътрешно горене. Те паднали при произшествието, като момчето е в болница със строшен зъб и охлузни рани, а татко му - с фрактура на черепа и заплаха за живота.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 343 от Наказателния кодекс.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана оповестиха, че от началото на този година в района са станали 20 транспортни катастрофи с присъединяване на деца, при които са ранени 27 деца. От тях 20 са били пасажери в коли, четири са били пешеходци, две са били водачи на велосипед и тротинетка, а едно е карало лек автомобил без брошура. В района няма починало при злополука дете. Само ден преди актуалното произшествие, дете с тротинетка беше блъснато от водач на кръстовище в Берковица.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР