Мъж на 38 години ще търпи наказание в размер на

...
Мъж на 38 години ще търпи наказание в размер на
Коментари Харесай

3 години затвор за мъж, държал марихуана с цел да я разпространява

Мъж на 38 години ще търпи наказване в размер на три години отнемане от независимост, при първичен “строг режим ”, за държане на наркотични субстанции за разпространяване, оповестиха от пресцентъра на Районния съд в Казанлък.

Това става след съглашение, утвърдено от Окръжния съд в Стара Загора. 

Пред правосъдния състав обвиненият се е признал за отговорен за това, че на 25 април т.г. в Казанлък без съответно позволение по Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурскорите, е държал за разпространяване коноп на стойност над 1100 лв..

Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив. Съдът е определил от наложеното наказване да бъде приспаднато времето, през което подсъдимият е бил с непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “. 

Пред съда подсъдимият е заявил, че схваща обвиняването, признава се за отговорен, както и че е склонен с последствията на съглашението, което непринудено е подписал. 

При извършени процесуално-следствени дейности в жилището, населявано от подсъдимия, е открита марихуана, съхранявана в стъклени буркани, показват от съда.

Одобреното съглашение има последствия на влезнала в действие присъда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР