Мъж на 32 години е в неизвестност от 21 септември,

...
Мъж на 32 години е в неизвестност от 21 септември,
Коментари Харесай

Мъж с епилепсия е в неизвестност от 21 септември

Мъж на 32 години е в неопределеност от 21 септември, оповестява " Нова телевизия ". Николай Бодуров е забелязан за последно край жилището си в квартал " Кремиковци " в София, по-късно следите му се губят. Той страда от епилепсия, разгласен е за национално търсене.

Сестра му Виктория описа, че четвърти ден няма диря от него.

" При напускането на жилището си той е бил облечен с черна тениска и мрачно наследник спортен екип, само че по-късно в деня на изгубването е бил видян до ловната хижа в Челопечене и е бил облечен с други облекла. Това отново е в региона, напълно покрай квартал " Кремиковци ". Въпросът е че от този момент до момента са минали много часове и той може да е на всички места в София. Вече даже не се касае за търсене в региона, тъй като той може да е хванал трен, градски превоз или някакво друго транспортно средство. 

По принцип няколко дни преди да изчезне направи епилептичен пристъп, след което беше приет в болница в болница и след изписване в болничното заведение той беше в несъответстващо положение първоначално, което е обикновено за човек в такова положение. Става дума, че в такива моменти човек е леко объркан, само че това при него продължи по-дълго. Този път заради незнайни и необясними за нас аргументи това негово положение продължи по-дълго и беше много по-тежко от нормално. Това е главната причина да се тормозим, защото при напускането той не е знаел накъде потегля и за какво потегля. Тръгнал е без документите, без ключове и без медикаменти, единствено с мобилния си телефон, който към този момент е изключен. Най-важното когато се забележи е да се звънне на 112 и да се даде информация. При епилептиците в такива обстановки те имат потребност от съответна първа здравна помощ и някои лекарства. Не би трябвало да се бърка в устата и да се вади език ", сподели сестрата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР