Мъж на 27 години, заразен с COVID 19, почина в

...
Мъж на 27 години, заразен с COVID 19, почина в
Коментари Харесай

27-годишен мъж почина от COVID-19, имал фалшив сертификат

Мъж на 27 години, инфектиран с Коронавирус 19, умря в ИСУЛ. Лекарите в лечебното заведение установили, че индивидът е с подправен зелен документ. Пред доктор Кирил Пеев описа, че мъжът е признат през Спешното поделение с остра дихателна непълнота.

Пациентът изразил мнение, че кислородотерапията би изгорила белия му дроб и не употребявал кислородната маска. Прилаганото лекуване пък не давало резултат. Така се появили подозренията за какво процедурите не работят при младеж, без съпътстващи болести и имунизиран. Стигнало се до диалог с мъжа, в който той признал, че е с подправен зелен документ.

От болничното заведение изричат съболезнования не околните на умрелия и предизвестяват, че подправеният документ не е решение. „ По този метод вредят и на себе си, и на другите. Или се ваксинирайте, или се пазете. Това е моят зов. Вярвайте на лекарите, на които имате доверие, не се поддавайте на провокативни отзиви от непроверени източници. Все отново работим с медицина на доказателствата, а не просто отзиви на този или оня ”, добави доктор Пеев.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР