Мъж на 26 години беше задържан и обвинен за поставяне

...
Мъж на 26 години беше задържан и обвинен за поставяне
Коментари Харесай

Неочаквана развръзка с фалшивите бомби в Ню Йорк ВИДЕО

Мъж на 26 години беше арестуван и упрекнат за слагане на подправени бомби в Ню Йорк, предадоха международните организации, цитирайки изказване на полицията.



Лари Грифин, който няма непрекъснат адрес, е бил упрекнат за слагането на три подправени бомби. В петък сутринта Манхатън бе обзет от паника в продължение на два часа, откакто в метрото бяха открити три подозрителни предмета.

В последна сметка оказа се, че това са просто тенджери под налягане. Две от тях видяни на метростанция "Фултън стрийт " в час пик, а третият - в квартала Челси. Спирката "Фултън стрийт " беше евакуирана бързо.

Движението по две линии на метрото беше спряно, а влаковете, преминаващи около тази станция по други линии, не спираха.

Според американските медии Лари Грифин е някогашен гражданин на щата Западна Вирджиния. Местната шерифска работа заяви, че през последните осем години той е бил задържан три пъти за разнообразни прегрешения. Срещу Грифин е издадена заповед за арест, тъй като не се е явил пред управляващите, откакто е бил освободен под гаранция.

Не е известно какъв е бил претекстът му да сложи тенджерите под налягане тук-там, където те са провокирали опасения от атентат. Брат му Джаксън заяви пред в. "Ню Йорк таймс ", че той имал навика да събира разнообразни предмети и споделил, че ги е намерил пред японски ресторант.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР