Мъж, който се вряза с микробус в десетки минувачи на

...
Мъж, който се вряза с микробус в десетки минувачи на
Коментари Харесай

Доживотен затвор за шофьор, прегазил десетки хора в Торонто през 2018 г.


Мъж, който се вряза с микробус в десетки минувачи на натоварена улица в Торонто през 2018 година и аргументи гибелта на 10 души, беше наказан на пожизнен затвор, съобщи Ройтерс.

Миналата година 29-годишният Алек Минасян беше приет за отговорен в убийството на 10 души и в опит за ликвидиране на още 16 души.

Жена, която беше ранена при офанзивата, по-късно умря от контузиите си и през вчерашния ден съдията сподели, че тя ще бъде считана за 11-та жертва на закононарушението.

Минасян де факто получи няколко доживотни присъди и ще предстои на предварително освобождение след 25 години.

Съдията по делото сподели обаче, че ще изпрати на службата, която преглежда предварителните освобождавания, изказвания на неговите жертви, дружно със стенограми от съвещанието за изговаряне на присъдата, с цел да могат те да бъдат взети поради при бъдещо разискване на предварителното освобождение на Минасян.

По време на разпитите нападателят сподели на полицията, че е желал по този метод да накаже обществото поради това, което той назова " непорочие непредпазливо ", породено от това, че, както той бил уверен, дамите отказвали да имат близки връзки с него. Минасян съобщи, че не може да носи наказателна отговорност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР