Мъж, който многократно е звънял за фалшиви сигнали за бомби,

...
Мъж, който многократно е звънял за фалшиви сигнали за бомби,
Коментари Харесай

Мъж, който многократно се е обаждал за измамни бомби, избягва затвора

Мъж, който неведнъж е звънял за подправени сигнали за бомби, в това число 100 позвънявания за една нощ, потвърждавайки, че има бомба в централата на Garda във Финикс Парк, получи условна присъда.

Джон Мърфи (47) се призна за отговорен в Окръжния углавен съд в Дъблин по три обвинявания за правене на подправен отчет на дати през август и октомври 2022 година Едно друго обвиняване беше взето под внимание.

Мърфи, с адрес на площад Рубен, улица Рубен, Дъблин 8, употребява мобилен телефон, който е регистриран на негово лично име, и в един случай даде името си, до момента в който твърдеше, че има бомба.

Съдът чух, че Мърфи е бил безприютен за интервал от 10 години и актуалното му жилище е първият му дом от доста време. Адвокатът на отбраната прикани арбитър Мартин Нолан да не го хвърля в пандиза, защото ще загуби дома, с който в този момент се гордее.

Осъждайки го в сряда, арбитър Нолан сподели, че Мърфи е предиздвикал службите за незабавна помощ да реагират и сътвори стеснение и стрес за огромен брой хора.

„...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР