Мъж, който е неправоспособен да шофира, е задигнал Рено във

...
Мъж, който е неправоспособен да шофира, е задигнал Рено във
Коментари Харесай

Неправоспособен шофьор открадна Рено, катастрофите се разминават на косъм

Мъж, който е недееспособен да кара, е отмъкнал Рено във Варна. За това сигнализира консуматор в мрежата.

Автомобилът е отмъкнат от бащата на търсения. Според предоставената информация въпросния мъж е на забележима възраст сред 35-40 години, има душевен проблеми.

Подаден е сигнал, търси се от сряда.

" Издирва се автомобил ТХ1445ХВ Рено Меган - алено. С недееспособен водач Шофьора е откраднал колата от татко си, към 37 годишен е. Не е добре душевен. Няма го от 8-ми. Вчера му е била поставена във Варна скоба и я махнал самичък. ", отбелязва Костадин Йорданов.

Ако имате информация за мъжа или лекия автомобил, позвънете на 0893991990, или сигнализирайте на 112.

В мненията излиза наяве, че няколко поданици на града към този момент са се сблъскали с търсеното лице, като случаите са се разминали на косъм.

" Вчера го видях по Мария Луиза бях с рейса, изпревари ме през бус лентата, на дюнерите понижи видя, че няма коли и продължи на алено, колата беше с ТХ регистрация, беше цвят Бордо, не помня към този момент целия номер, само че несъмнено е за Formula1 ", написа Светослав И.

" Въпросната кола с очевидно несъответстващ водач видях на ул. Драган Цанков в центъра в четвъртък. Направи ми усещане, тъй като беше изтръгнал скобата самичък и си буташе колата необут по улицата ", прибавя Теодора П.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР